OngevallenPolitie

Geschaarde vrachtwagen zorgt voor lange files op A7 bij Sappemeer (Video)

Sappemeer – De A7 tussen Sappemeer en Zuidbroek is korte tijd gestremd geweest na een ongeval met een vrachtwagen. In een forse hagelbui is een vrachtwagen geschaard op de weg waarna hij in de middengeleider terecht is gekomen.Direct hebben politie en Rijkswaterstaat de snelweg afgesloten. Het verkeer kon via de af- en oprit bij Sappemeer het ongeval passeren. Wel ontstond er een erg lange file. Inmiddels is de vluchtstrook vrijgegeven voor het verkeer, waardoor ook de file iets afneemt. Naar alle waarschijnlijkheid moeten er vandaag nog reparaties worden gedaan aan de beschadigde vangrail en middenberm. Ook de vrachtwagen moet nog worden geborgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *