112KortAmbulanceOngevallenPolitie

Motorrijder gewond na ongeval in Hoogezand

Hoogezand – Op zondag 10 april vond er op de Troelstralaan in Hoogezand een ongeluk plaats. Hierbij raakte een motorrijder gewond. Het is op dit moment nog niet duidelijk wat er precies gebeurd is. Het slachtoffer is behandeld door het ambulancepersoneel maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Mogelijk heeft er zich een lichte aanrijding voorgedaan waarna de motorrijder ten val is gekomen. De politie heeft een registratie van het ongeval gemaakt.

Een gedachte over “Motorrijder gewond na ongeval in Hoogezand

  • De motor rijder is wel met de ambulance vervoerd naar het ziekenhuis voor controle en heeft sleutelbeen gebroken door geen voorrang krijgen van voertuig op de rotonde

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *