112KortOngevallen

Televisieprogramma ‘De Meldkamer’ besteedt aandacht aan Groningse politie!

Groningen – Vanavond, zondag 10 april, heeft SBS6 om 20.30 uur de reality serie De Meldkamer uitgezonden. In de aflevering van zondagavond worden twee Groningse zaken behandeld.

Zo is er in deze aflevering onder meer een autodief te zien die zich in een gft-kliko verstopt, een poging doodslag in Groningen, koperdieven bij elektriciteitscentrale Haps, aanhouding drugsrunners Maastricht en vechtersbaas pootje gelicht in Groningen.

Met de meldkamer als spil ervaren we alles door de ogen van de politie. Van de indringende 112-melding tot de arrestatie van verdachten. Opnamen worden gemaakt met gebruikmaking van actioncams, helicam, toezichtcamera en smartphone.

Terugkijken? Kijk op de site van SBS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *