112KortBuiten de regio

Jesse van Wieren mogelijk levend begraven in tuin achter woning in Kloosterburen

Groningen – Uit het sectierapport van het Openbaar Ministerie blijkt dat Jesse van Wieren mogelijk levend is begraven. Het lichaam van Jesse werd begin januari aangetroffen in de tuin achter een woning in Kloosterburen. Eerder werd aangegeven door de politie dat Jesse om het leven zou zijn gekomen door messteken. In het sectierapport dat vandaag op de Pro-Forma zitting is getoond blijkt dat dat allerminst zeker is. Er bestaat zelfs een mogelijkheid dat de man levend begraven is door de twee verdachten.
Van Wieren is zwaar toegetakeld door de verdachten. Hij is geslagen met een ijzeren staaf, gestoken en mogelijk is hij ook gewurgd.

**EERDER BERICHT**

Kloosterburen – Op woensdag 3 februari doet het Landelijk Video Reconstructie Team (LRVT) onderzoek naar de dood van Jesse van Wieren. De officier van Justitie wilde graag extra onderzoek laten doen in het moordonderzoek. Van Wieren werd begin dit jaar dood gevonden in een tuin achter een woning in Kloosterburen. De straat is afgezet en politiemensen doen uitgebreid onderzoek. Een 25-jarige man en een 27-jarige vrouw worden verdacht van de moord op van Wieren. Deze verdachten zullen vandaag, afzonderlijk van elkaar, worden gefilmd tijdens het vertellen van hun verhaal hoe Jesse om het leven is gebracht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d