112KortPolitiePolitieberichten

Politie zoekt getuige van zware mishandeling in Groningen

Groningen – De politie is op zoek naar een scooterbestuurder die getuige is geweest van een ernstige mishandeling op de Kerklaan in Groningen.

Daar werd in de nacht van zondag 17 op maandag 18 april tussen 02.00 en 02.20 uur een 47-jarige Groninger ernstig mishandeld. Het slachtoffer fietste ter hoogte van het fietstunneltje toen hij 3 mannen zag lopen. Toen hij ze passeerde werd hij hard door een van hen geschopt en kwam ten val. Het trio schopte hierna direct op hem in en eisten van hem zijn telefoon en geld. Omdat hij niets bij zich had bleven ze schoppen totdat een scooterbestuurder passeerde. Die heeft daarbij iets geroepen en is doorgereden. De daders namen daarna lopend de benen in de richting van de tuinbouwwijk. Het slachtoffer liep meerdere zware kneuzingen op.

Het signalement van deze drie mannen luidt als volgt:
Dader 1: Een blanke ongeveer 25 jaar oude man met een lengte van ongeveer 1.78. Hij droeg een donkere jas en een spijkerbroek.

Dader 2: Een blanke ongeveer 25 jaar oude man met een lengte van ongeveer 1.78. Ook hij droeg een donkere jas, een spijkerbroek en donkere Nike sportschoenen.

Dader 3: Een licht getinte man van ongeveer 20 jaar oud en ongeveer 1.68 lang. Hij droeg een opvallend blauw jasje met logo’s (Nickelson), een spijkerbroek en donker gekleurde Nike sportschoenen.

De politie zoekt de daders van deze mishandeling en wil graag in kontakt komen met de betreffende scooterbestuurder en anderen die meer informatie hebben over dit incident. U kunt bellen met 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d