112KortPolitiePolitieberichten

Twee aanhoudingen voor bezit vuurwapen

Groningen – De politie heeft zaterdagavond op het Sontplein twee mannen aangehouden, omdat ze in het bezit waren van een vuurwapen.

Agenten die toezicht hielden bij de carmeeting aan de Gideonweg kregen een tip dat deze mannen een wapen bij zich hadden. De agenten zagen de auto vervolgens op de Bornholmstraat rijden. Op het Sontplein werd de auto langs de kant van de weg gezet. De 36-jarige man uit Appingedam en de 33-jarige man uit Farmsum gaven aan niets van een vuurwapen te weten, maar tijdens doorzoeking van de auto kwam er toch een wapen tevoorschijn. Het wapen is in beslag genomen en wordt nader onderzocht. De mannen worden verhoord.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *