AmbulanceBrandenBrandweerOverigPolitie

Zeer grote brand verwoest loodsen van Virol in Scheemda

Scheemda – Op dinsdagavond 3 mei is er aan de Haven-Zuidzijde in Scheemda een grote brand ontstaan in meerdere loodsen van een papierverwerker. De brandweer is met diverse voertuigen ter plaatse om de brand te bestrijden. Er is groot materieel uit de regio ingezet. Vanwege de rook heeft de veiligheidsregio een NL-alert in de omgeving uitgegeven. Het advies is om in de buurt van de brand ramen en deuren gesloten te houden. De brandweer probeert overslag naar andere panden te voorkomen. Er komen veel ramptoeristen af op de brand. De omgeving is groots afgezet. De loodsen zijn door de brand compleet verwoest. Naar verwachting is de brandweer nog urenlang zoet met nablussen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: