112KortBrandweerBuiten de regioPolitiePolitieberichten

Lichaam vermiste student Sjoerd van Eijk aangetroffen in water

Groningen – Het lichaam van de sinds 30 april vermiste student Sjoerd van Eijk is gisteravond aangetroffen. Voorbijgangers meldden rond 20.00 bij de politie dat zij een stoffelijk overschot hadden gezien in het water bij de Trompkade. Duikers van de brandweer hebben het lichaam geborgen en overgebracht naar het UMCG voor identificatie. Daar bleek al snel dat het ging om de vermiste student Sjoerd van Eijk. Hoe hij om het leven is gekomen is nog niet bekend gemaakt.

Wij van 112midden-groningen wensen de familie en nabestaanden van Sjoerd ontzettend veel sterkte in deze moeilijke tijd.

Foto: Raymond Bos / www.groningsnieuws.nl
Foto: Raymond Bos / www.groningsnieuws.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d