112KortAmbulanceOngevallenPolitie

Jongetje (4) belandt op Intensive Care na opeten gevonden XTC-pil op schoolplein in Hoogezand

Hoogezand – Op dinsdag 17 mei is een 4-jarig jongetje zwaargewond geraakt nadat hij een xtc-pil heeft ingeslikt. Volgens een email, welke de school naar de ouders van alle leerlingen heeft gezonden, dacht het jochie dat het ging om een snoepje. De juf zag het jongetje de pil inslikken waarna zij direct actie heeft ondernomen. Een ambulance en politie kwam ter plaatse. Het jongetje is door zijn opa van school gehaald en daarna direct doorverwezen naar het ziekenhuis. Hij zou op dit moment op de Intensive Care liggen. Wie de XTC-pil heeft achtergelaten is niet bekend. De politie is bezig met een onderzoek. De school waarschuwt in de mail (die wij van een anonieme inzender hebben ontvangen) ook dat kinderen NOOIT iets van de grond moeten opeten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *