Zwangere vrouw raakt samen met man en zoontje gewond bij ongeval in Veendam + VIDEO

Veendam – Op vrijdag  3 juni heeft er een ongeval plaatsgevonden op de Van Beresteijnstraat in Veendam. Daarbij zijn een zwangere vrouw, haar man en haar zoontje gewond geraakt. Het ongeval gebeurde even voor 11.00 uur. De hulpdiensten, waaronder de brandweer waren snel ter plaatse bij het ongeluk. Door nog onbekende oorzaak is een auto ter hoogte van Makelaardij Maatjes op de Van Beresteijnstraat op de kop terecht gekomen. De brandweer heeft de slachtoffers uit hun benarde positie moeten bevrijden. Er zijn twee ambulances ter plaatse.

Alle drie de slachtoffers zijn overgebracht naar het ziekenhuis voor controle. Het voertuig is zwaar beschadigd en zal worden afgesleept door een bergingsbedrijf.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: