BrandweerOverig

Liftmonteur bevrijdt ouder echtpaar uit vastzittende lift in Hoogezand

Hoogezand – Een ouder echtpaar uit Hoogezand kreeg woensdag aan het begin van de avond de schrik van hun leven. De lift waarin zij zaten stopte tussen de tweede en derde verdieping plotseling met bewegen. De man en vrouw in de lift hadden de noodknop ingedrukt waarna er een monteur zich naar de flat spoedde. Ongeruste buren hebben 112 gebeld, waardoor ook de brandweer ter plaatse kwam. Geluk bij een ongeluk; de monteur bleek op enkele minuten rijden van de flat aan de Klompestraat te zijn. Al snel had de monteur het oudere echtpaar bevrijdt. De brandweer kon bij aankomst direct terugkeren naar de kazerne.

DVF_2012

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d