Vier jongens aangehouden voor een woninginbraak

Groningen – De politie heeft dinsdag 7 juni naar aanleiding van een inbraak vier minderjarige verdachten aangehouden. Op maandag 23 mei vond een inbraak plaats in een woning in de wijk Helpman Oost. De politie heeft hierop een onderzoek ingesteld. Bij deze inbraak werden verschillende sieraden en elektronica weggenomen.

Naar aanleiding van het onderzoek konden afgelopen dinsdag twee jongen van 14 en twee van 15 jaar oud, woonachtig in Zuidlaren, Groningen en Haren, worden aangehouden. Van hun is een verklaring afgenomen waarin ze bekenden betrokken te zijn bij deze inbraak. Een deel van de gestolen goederen zijn aangetroffen en zullen weer aan de eigenaar teruggegeven worden. Tegen de vier is proces-verbaal opgemaakt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: