AmbulanceBrandweerOngevallenPolitie

Man overleden na tragisch ongeval middenin weiland langs Kalkwijk in Hoogezand + video

Hoogezand – Op vrijdag 10 juni zijn de hulpdiensten massaal uitgerukt voor een auto te water aan De Kalkwijk in Hoogezand. Aldaar is door onbekende oorzaak een auto op de kop in een sloot belandt middenin een weiland. Buurtbewoners melden dat het weiland vaak gebruikt wordt als ’tussendoorweggetje’ voor mensen die hun hond willen uitlaten. In de auto zat de man uit Sappemeer en zijn hond. De hond kwam er levend vanaf, alleen de man overleefde het ongeluk niet, bevestigd de politie. De politie en brandweer hebben het stoffelijk overschot geborgen en de auto uit het water gehaald.

Video: Marcel Klip

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d