112KortAmbulanceBrandweerOverigPolitie

Uitdaging voor hulpdiensten dit weekend: Vier spoorwegovergangen in Hoogezand-Sappemeer tegelijk afgesloten

Hoogezand-Sappemeer – Aankomend weekend kunnen er in de gemeente Hoogezand-Sappemeer wel eens problemen ontstaan als de hulpdiensten nodig zijn. Er worden wegwerkzaamheden verricht op vier spoorwegovergangen tegelijk. De werkzaamheden worden verricht op de spoorwegovergang aan de Kalkwijk in Hoogezand, de Kleinemeersterstraat in Sappemeer, de Borgercompagniesterstraat in Sappemeer en de Vosholen in Sappemeer. Ambulance en politie zullen minder last hebben van de afsluitingen, zij kunnen onder de spoortunnel aan de Klinker  het spoor kruisen. Voor de brandweer geldt dat er enkel via de Kerkstraat gereden kan worden als men aan de andere zijde van het spoor in Hoogezand of Sappemeer moet zijn. Ook het treinverkeer ligt aankomend weekend stil door de werkzaamheden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d