BrandweerOngevallenPolitie

Straat en woningen in Hoogezand ontruimd na gaslekkage (klik voor fotoserie)

Hoogezand – Op woensdag 22 juni is de brandweer even na twee uur opgeroepen voor een gaslekkage aan de Weegschaal in Hoogezand. De brandweer heeft verschillende metingen verricht waarop enkele woningen zijn ontruimd. Het gas spuit er op sommige momenten uit. Volgens de politie en de brandweer gaat het nog wel een tijd duren voordat alles is opgelost. Er zijn ongeveer 15 tot 20 woningen ontruimd door de politie. De oorzaak van de gaslekkage is nog niet bekend.

De omwonenden wachten in het zonnetje op uitsluitsel. Een politie-agente was druk met het bezighouden van enkele geëvacueerde kinderen. Ze vroegen de agenten de oren van het lijf. Inmiddels (16.00 uur) mogen bewoners van de woningen aan de overzijde van de straat weer terug.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d