112KortOverig

Wachttijden van 4 tot 6 uur voor wasstraat om drab afkomstig van A28 van auto te verwijderen

Tynaarlo (Dr.) – Op zaterdag  2 juli staat er een heuse file voor de wasstraat van Plantinga in Tynaarlo. Automobilisten staat 4.5 tot 6 uur te wachten om hun auto te laten reinigen. Op de auto’s zit een enorme laag drab afkomstig van de A28 tussen Groningen en Assen. Rijkswaterstaat is aldaar met werkzaamheden bezig waarbij een emulsie van teer, asfalt, en olie op auto’s terecht is gekomen.

De laag is niet op een fatsoenlijke manier te verwijderen. Rijkswaterstaat neemt de kosten op zich. Sommige automobilisten staan de gehele zaterdag in de rij voor de wasstraat. Er zijn maar twee wasstraten tot nu toe die de drab van de auto’s af kunnen krijgen met een speciaal middeltje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d