AmbulanceBrandweerOngevallenPolitie

Bizar: Persoon springt van viaduct op A7 bij Winschoten en overlijdt na aanrijding met vrachtwagen + Video

Winschoten – Een nog onbekend persoon is donderdagochtend overleden na een aanrijding op de A7 bij Winschoten. Dit meldt de politie Groningen zojuist op Twitter. De aanrijding, vond donderdagochtend 7 juli plaats op de A7 ter hoogte van Winschoten. De gealarmeerde hulpdiensten, waaronder een hoogwerker van de brandweer,  waren snel ter plaatse. Ook een traumahelikopter vanuit Amsterdam werd opgeroepen, maar deze werd onderweg geannuleerd.

De politie Groningen meldt dat een persoon van het viaduct is afgesprongen en vervolgens in aanrijding is gekomen met een rijdende vrachtwagen die op dat moment op de A7 reed. De vrachtwagen rijdt voor het bedrijf A2B-online uit Waddinxveen.  De A7 ter hoogte van afslag Nieuweschans Winschoten was lange tijd volledig afgesloten. Inmiddels is er weer één rijbaan beschikbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *