(Update) Brand verwoest Koikarperkwekerij ‘Buurman en Buurman Koi’ in Froombosch (fotoserie)

Froombosch – Op zondag 10 juli woedt er een uitslaande brand aan de Hoofdweg in Froombosch. De hulpdiensten werden rond 9:25 uur voor deze brand gealarmeerd. Vanaf grote afstand is rook waar te nemen die van deze brand weg komt. Het betreft een brand bij het bedrijf Buurman en Buurman Koi, dit is een koikarperkwekerij. Het pand stond bij aankomst van de brandweer al volledig in brand.

De brandweer heeft twee paarden gered uit een weiland achter de loods. De paarden stonden in de rook. Naar alle waarschijnlijkheid hebben de vissen de brand niet overleefd. Er was volgens de brandweer niet duidelijk hoeveel vissen er binnen waren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: