112KortPolitiePolitieberichten

Politie in Noord-Nederland bezig met henneponderzoek

Noord-Nederland – De politie is op dit moment bezig met een onderzoek naar georganiseerde criminaliteit. Het onderzoek kent een hennep en een witwascomponent.

In het kader van dat onderzoek worden op diverse locaties in Fryslân, Groningen en Drenthe zoekingen gedaan. De zoekingen zijn gericht op het in beslag nemen van hennep, geld, waardevolle goederen en administratie. Door het onderzoeksteam zijn inmiddels vier aanhoudingen verricht. Het gaat daarbij om twee mannen uit Drachten van 45 en 54 jaar, een 48-jarige man die staat ingeschreven in Assen en een 50-jarige vrouw die eveneens in Asen staat ingeschreven. Na afloop van de actiedag volgt meer informatie over de resultaten van de zoekingen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d