112KortBrandenBrandweerPolitie

(Update) Brandweer koelt vrachtwagen van de ALDI met vastgelopen remmen op de A7 bij Sappemeer

Sappemeer – Op zaterdag 23 juli De brandweer is zaterdagmiddag in actie gekomen voor een vrachtwagen met vastgelopen remmen op de A7 Rijksweg Oost bij Sappemeer. De chauffeur kreeg al rijdende seintjes van diverse weggebruikers dat de vlammen en rook onder zijn trailer weg kwamen. Hierop zette hij de truck aan de kant van de weg en is gaan blussen met een poederblusser. Ook de brnadweer is opgeroepen om de vrachtwagen te koelen en een controle uit te voeren.

Het gaat om een vrachtwagen van de ALDI. De chauffeur is ongedeerd gebleven. Het is nog niet duidelijk of hij verder kan rijden. Ook de oorzaak van de verhitting is niet bekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *