112KortAmbulanceOngevallenPolitie

45 km wagen ramt boom na aanrijding met andere auto in Kropswolde; vader slachtoffer bergt auto met traktor (fotoserie)

Kropswolde – Op zondag 31 juli heeft er zich even voor 18.00 uur een ongeval twee auto’s afgespeeld in Kropswolde. Een nog onbekende automobilist botste op de Woldweg met zijn auto tegen de brommobiel van een jongedame waarna de brommobiel tegen een boom tot stilstand kwam. De vrouw is door ambulancepersoneel gecontroleerd, maar de verwondingen vallen mee. Het ongeval gebeurde recht voor de deur van het slachtoffer.

Haar vader heeft de auto zelf afgesleept, met een grote tractor. Hoe het ongeval kon gebeuren en wie de veroorzaker is is nog niet bekend.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *