112KortAmbulanceOverigPolitiePolitieberichten

‘Allahu akbar, ik heb een bom’ zorgt voor ontruiming van winkelcentrum Selwerd

Groningen – Groot alarm maandagmiddag bij Winkelcentrum Selwerd in Groningen. Enkele mensen hoorden op straat een man roepen ‘Allah akbar, ik heb een bom’ waarop zij de politie inseinden. Toen de politie ter plaatse kwam bleek dat de man met borden een boodschap probeerde door te geven aan voorbijgangers. De man had ook een grote rugzak bij zich. Hierop heeft de politie besloten om op te schalen naar GRIP 1 en het hele winkelcentrum te ontruimen. De politie heeft onderzoek gedaan naar de inhoud van de rugzak maar al snel bleek dat de man geen bom bij zich droeg. De verdachte, een 30-jarige man uit Leeuwarden in aangehouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *