Vrouw gewond na flinke aanrijding op Abraham Kuypersingel in Hoogezand

Hoogezand – Op dinsdag  9 augustus is er een vrouw gewond geraakt na een flinke aanrijding op de kruising van de Abraham Kuypersingel met de Kerkstraat in Hoogezand. Door nog onbekende oorzaak botsten twee personenauto’s op elkaar. Vermoedelijk heeft de automobilist(e) van de Ford een auto komende vanaf de Abraham Kuypersingel over het hoofd gezien. De politie doet onderzoek naar de exacte oorzaak. Het slachtoffer is met onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd per ambulance.

Een gedachte over “Vrouw gewond na flinke aanrijding op Abraham Kuypersingel in Hoogezand

  • 9 augustus 2016 om 17:49
    Permalink

    Als ik de foto zo zie, is de kans dat de Ford fout zat groter. Zonder enige garantie natuurlijk, maar die lijkt toch vanaf de Den Uil rotonde te komen, en slaat dus af naar de kerkstraat. “Heeft over het hoofd gezien” doet vermoeden dat de grijze fout zat.

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: