Bewoners portiekflat in Hoogezand moeten in pyjama hun woning uit na brand in kelderbox

Hoogezand – Zaterdagochtend vroeg rond 6.00 uur moest de brandweer van Hoogezand uitrukken voor een woningbrand aan de Staringstraat in Hoogezand. In een portiekflat was brand uitgebroken in een kelderbox. Door de hevige rook kwamen veel bewoners zelf al naar buiten gewandeld in hun nachtkleding. De brandweer, die snel ter plaatse was, heeft de brand geblust. Er bleek een grote doos vol papier in brand te staan in de portiek.

De brandweer heeft een raam bovenin de portiek ingeslagen om ervoor te zorgen dat de rook weg kon trekken. Bij de brand is niemand gewond geraakt. Bewoners zullen nog enige tijd brandlucht ruiken in hun woningen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: