112KortAmbulanceBrandweerOngevallenPolitie

Hulpdiensten massaal ingezet voor vermissing 2-jarig meisje in Sappemeer

Sappemeer – De hulpdiensten zijn zaterdagochtend massaal ingezet voor de zoektocht naar een 2-jarig meisje aan de Rijksweg-Oost in Sappemeer. Het meisje was aan de aandacht van de moeder ontglipt en de moeder kon haar niet vinden. De hulpdiensten gingen uit van het slechtste geval en hebben ook de brandweer, inclusief duikers, en de traumahelikopter laten optrommelen.

Agenten hebben een brede sloot vlakbij  het huis van het meisje doorzocht maar hebben haar niet aangetroffen. Kort daarop werd het meisje teruggevonden op de parkeerplaats. Zij verkeert in goede gezondheid. Voetbalclub HSC heeft de brandweermannen koffie en een warme douche aangeboden na hun inzet.

Foto’s: Joshua Westerhof 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *