Klassieke sportwagen ramt boom tijdens na foutieve inhaalactie in Noordlaren

Noordlaren – Een klassieke sportwagen is zaterdagmiddag 3 september op de Zuidlaarderweg tegen een boom gebost. De bestuurder van de auto is behandeld in de ambulance. De auto raakte zwaar beschadigd. De bestuurder heeft tegenover de politie verklaard dat hij te hard heeft gereden en een andere auto aan het inhalen was. Toen er plots een motorrijder van de andere kant kwam moest de bestuurder van de Fiat Abarth plots uitwijken waarna hij de controle over het stuur verloor en de boom ramde. De auto heeft vloeistof gelekt wat even rookontwikkeling veroorzaakte.

De brandweer is ter plaatse geweest maar van brand bleek geen sprake te zijn. De weg is afgesloten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: