Brandweer rukt massaal uit voor achtergelaten scootmobiel met pech langs sloot in Midwolda

Midwolda – Op donderdag 22 september heeft de brandweer een melding gekregen voor een persoon te water aan de Kerkelaan in Midwolda. De brandweer rukte even voor half twee uit. Voorbijgangers hadden langs de sloot een onbeheerde scootmobiel zien staan. De brandweer heeft in het naastgelegen slootje gezocht naar eventueel een slachtoffer. Al snel bleek dat het allemaal een groot misverstand bleek. De bestuurster van de scootmobiel kwam met een taxibusje aangereden omdat zij vermoedelijk pech had gehad met haar scootmobiel. De vrouw was volgens een agent opgepikt met een kleine taxi waarin haar scootmobiel niet paste. Met een ander taxibusje werd de scootmobiel opgehaald, maar dit bleek te laat. De hulpdiensten waren toen al massaal aanwezig.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: