Vier jaar later: Politie massaal aanwezig tijdens ‘Project X reünie’ in Haren

Haren – Het is exact vier jaar geleden vandaag en opnieuw verkeert het Groningse Haren in de ban van Project X. Honderden agenten zijn afgereisd naar het Groningse dorp dat op 21 september 2012 werd omgetoverd tot een slagveld. Op Facebook werd een soort reünie aangekondigd, maar tot een reünie kwam het niet. Iedereen moest zich op straat legitimeren en er gold een samenscholingsverbod. Gelukkig bleef het rustig in Haren. De politie had een ‘zero tolerance’ beleid: Kom je niet uit Haren? Dan moest je het dorp verlaten. Er is een noodverordening van kracht. Er is zeker één persoon gearresteerd, onduidelijk is nog waarvoor.

NB: Alle personen op de foto’s konden na controle hun reis vervolgen. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: