Politie onderzoekt overval op videotheek in Appingedam

Appingedam – De politie stelt een onderzoek in naar een overval op een videotheek aan de Stationsstraat in Appingedam.

Donderdagavond even voor 21 uur kwamen drie nog onbekende mannen de videotheek binnen en bedreigden de eigenaar met een wapen. De overvallers eisten geld. Vervolgens ontstond een worsteling tussen de eigenaar en de overvallers. De daders sloegen daarna op de vlucht. De eigenaar liep bij de worsteling verwondingen op aan zijn hoofd. Hij is door ambulancepersoneel behandeld, maar hoefde niet naar het ziekenhuis.

De politie heeft direct, met hulp van een politiehond, in de omgeving gezocht naar de overvallers, maar hen niet meer aangetroffen. Wel werd buiten de videotheek een wapen aangetroffen. Het wapen is in beslag genomen en wordt onderzocht op sporen. De overvallers zouden drie jongemannen met een getinte huidskleur zijn. Ze waren rond de 1.90 m lang en droegen donkere kleding.

Heeft u informatie over de overval die van belang kan zijn voor de politie? Schroom dan niet om die informatie door te geven. Dit kan op de volgende manieren:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: