PolitiePolitieberichten

Politie zoekt getuigen straatroof 11-jarige jongen in Groningen

Groningen – De politie is op zoek naar getuigen van een straatroof. Het slachtoffer, een 11-jarige jongen, liep donderdagavond rond 18:45 door de Dolomietstraat in Groningen. De jongen werd plotseling benaderd door een man met een onverzorgd uiterlijk. De man greep de sporttas van de jongen en bedreigde hem met een mes. De jongen wist het mes te ontwijken en uiteindelijk lukte het hem ook zijn sporttas terug te grijpen. Hij ging er vervolgens rennend vandoor.

De man met het onverzorgde uiterlijk had een getinte huidskleur en een rimpelig gezicht. Hij droeg een lange jas, een vieze spijkerbroek en een zwart mutsje. Heeft u informatie over de identiteit van deze man? Schroom dan niet om die informatie door te geven. Dit kan op de volgende manieren:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d