Grillroom Ali Baba in Veendam verwoest door brand + Video

Veendam – Een uitslaande brand in Veendam heeft in de nacht van maandag op dinsdag grillroom / eetcafé Ali Baba verwoest. Toen de brand uitbrak in het pand aan de Prins Hendrikplein waren er geen mensen in het pand aanwezig.De melding kwam tegen half drie binnen. De brandweer schaalde uit voorzorg meteen op, omdat in eerste instantie niet duidelijk was of het bovengedeelte van het restaurant werd bewoond.Het vuur was redelijk snel onder controle. Het sein ‘brand meester’ werd even na half vier gegeven. Omliggende panden bleven gespaard. Een woning aan de achterzijde werd voor de zekerheid wel ontruimd. Onderzoek word nog gedaan, maar de brand lijkt aan de achterkant te zijn ontstaan, waar de keuken zich bevind. De brandweer gaat vooralsnog uit van een technische oorzaak.

Tekst & Foto’s: Dennie Gaasendam / DG-Fotografie
Video: Marcel Klip 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: