BrandweerOverigPolitie

Politie zoekt in grachten Groningen naar vermiste student Wytze (18)

Groningen – De politie is in de morgen van zondag 9 oktober begonnen met het zoeken naar de vermiste student Wytze in de grachten van Groningen. Wytze Pennink (18) , opgegroeid in Bussum, wordt vermist sinds afgelopen vrijdag (7 oktober). Hij droeg een rode legging met daaroverheen een grijze korte joggingbroek, een blauw gebloemd Hawaii-shirt en bruine leren schoenen. Wytze is om 05:30 die dag voor het laatst te zien op camerabeelden als hij voor de VVV langsloopt.De politie heeft de zoektocht inmiddels gestaakt. Er is niets aangetroffen. Vrienden en studiegenoten blijven bezig in de stad om pamfletten op te hangen met een foto van Wytze.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: