Mogelijk ook ‘horrorclown’ in Groningen gespot

Groningen – Het is overgewaaid vanuit de Verenigde Staten, maar het de berichtgeving over de ‘Horrorclowns’ begint ook het Nederlandse publiek te bereiken. In Oss en Almere zijn eerder deze week al horrorclowns gespot en nu komen er ook uit Groningen en Assen berichten van een gespotte horrorclown.

De clowns zouden volgens ooggetuigen achter mensen op straat aanrennen en hen hierbij de stuipen op het lijf jagen. De politie in Groningen kan de horrorclowns in onze provincie echter nog niet bevestigen. De clowns zouden zijn gespot in de Groninger wijk Lewenborg.

Foto: GinoPress B.V. / Een terrorclown op een halloweenfeest.
Foto: GinoPress B.V. / Een terrorclown op een halloweenfeest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: