Paardenmarkt Zuidlaren trekt veel bekijks: handelaren niet tevreden over nieuwe lokatie paardenmarkt

Zuidlaren – Vandaag, op dinsdag 18 oktober, is de 816e editie van de paardenmarkt in Zuidlaren. Burgemeester Marcel Thijsen opende vanochtend de paardenmarkt. Dit ging onder luid gejuich van alle bezoekers. Er worden zo’n honderdduizend bezoekers verwacht. Het dierenwelzijn staat bij de gemeente bovenaan. Daarom hebben ze de 1500 paarden op een andere plek neergezet dan de afgelopen jaren. De dieren staan verder verwijderd van de kermis. Tussen de kermis en de paarden is nu ruimte gemaakt voor een warenmarkt.

Door het verplaatsen van de paarden wordt er nu veel geklaagd. Volgens de handelaren is er nu te weinig ruimte voor de paardenhandel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: