Explosie verwoest flatwoning aan West-Indischekade in Groningen

Groningen – In een flat aan de West-Indischekade in Groningen is woensdagochtend 19 oktober een explosie geweest. Hierna is er ook brand uitgebroken. De brandweer rukte met groot materieel uit. Inmiddels is de brand geblust. Door de knal zijn meerdere gevels ontzet. De desbetreffende flatwoning is compleet verwoest. De getroffen appartementen zijn doorzocht. De brandweer meldt dat daar geen personen meer zijn aangetroffen. De bewoner van de verwoestte woning is nog niet gevonden. Of diegene thuis of juist weg was, is nog onbekend, aldus een politieagent ter plekke. De klap is enorm geweest. Glasscherven en andere delen van de gevel liggen overal op straat. Over de oorzaak van de explosie, is nog niets bekend.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: