112KortPolitiePolitieberichten

Bejaarde stadjer in woning overvallen

Groningen – In de nacht van woensdag op donderdag is een bewoner van de Verweystraat in Groningen overvallen.

De 77-jarige man was alleen thuis toen onbekenden zijn woning binnendrongen. De man werd door hen dusdanig mishandeld dat hij door de ambulancedienst ter controle naar het ziekenhuis is overgebracht. Hij heeft zelf melding bij de politie gedaan nadat de overvallers waren vertrokken. Zorg voor het slachtoffer gaat op dit moment voor.  Zodra het kan zal er met hem nader gesproken worden. Het is nog onbekend om hoeveel daders het gaat en wat er precies is weggenomen. De politie doet uitgebreid onderzoek naar de zaak. Er is onder andere sporenonderzoek gedaan. Er is nog niemand aangehouden.

Bent u getuige of heeft u meer informatie? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d