112KortOngevallenPolitie

Bizar: Familieleden vechten ruzie uit in het verkeer

Wildervank Een familievete is woensdagavond behoorlijk uit de hand gelopen in Wildervank. Twee familieleden kregen het met elkaar aan de stok op de Nijverheidsstraat. Toen de bestuurder van een busje met aanhanger weg wilde gaan werd deze achtervolgd door een personenauto. De spanningen waren zo hoog opgelopen dat de bestuurder van de personenauto opzettelijk het busje met aanhanger van de weg wilde drukken. De auto kwam in de berm, raakte een boom en kwam vlak voor het Oosterdiep tot stilstand. Volgens getuigen ging de bestuurder van de auto er daarna vandoor. De politie bevestigt dat deze persoon even later meegenomen is naar het politiebureau. De weg is enige tijd afgesloten geweest. De auto moest worden afgesleept. Niemand raakte gewond.

Foto’s: Dennie Gaasendam – www.denniegaasendam.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d