Drie gewonden na aanrijding in Usquert

Usquert – Bij een aanrijding tussen twee auto’s op de Middendijk zijn zaterdag aan het einde van de middag drie mensen gewond geraakt. De slachtoffers werden per ambulance naar ziekenhuizen in Groningen gebracht.

Een 21-jarige automobilist uit Emmen verleende vermoedelijk geen voorrang en een aanrijding met een 33-jarige automobilist uit Uithuizermeeden was het gevolg. Beide auto’s raakten zwaar beschadigd Naast de bestuurders raakte ook nog het 5-jarig zoontje van de 33-jarige man gewond. Meerdere ambulances, een traumahelikopter en de brandweer kwamen ter plaatse om zich over de slachtoffers te ontfermen. Door de politie werd de weg afgesloten, getuigen gehoord en onderzoek gedaan naar de toedracht van dit ongeval.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: