Gewonde (35) aanrijding N370 overleden aan verwondingen

Groningen – Vier inzittenden van een bestelbus raakten zaterdagavond rond 19.00 uur betrokken bij een eenzijdig verkeersongeval op de N370 (Plataanlaan) in Groningen.

De vier mannen zijn voor nader onderzoek naar het ziekenhuis gebracht. Twee van hen raakten zwaar gewond. Zij werden buiten de auto aangetroffen kort na het ongeval. Het gaat om een 64-jarige man en een 35-jarige man uit Groningen. De 35-jarige man is in het ziekenhuis overleden aan zijn verwondingen. De toestand van de andere drie mannen is onbekend. De twee andere inzittenden zijn een 29-jarige man en een 45-jarige man uit Groningen. De politie onderzoekt wie de bus ten tijde van het ongeval bestuurde en wat de toedracht is geweest.

Foto’s: Raymond Bos – www.groningsnieuws.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: