112KortAmbulancePolitie

Lange files op A7 bij Hoogezand na aanrijding met drie auto’s

Westerbroek/Foxhol – Op dinsdag 6 december hebben de hulpdiensten een melding gekregen voor een ongeval op de A7 tussen afrit Westerbroek en afrit Foxhol. Twee auto’s en een busje botsten door nog onbekende oorzaak op achterop elkaar. Een ambulance is ter plaatse om de inzittenden te controleren. Bij de aanrijding zijn geen gewonden gevallen. De auto’s hebben forse schade opgelopen en worden daarom afgesleept door een berger. De linkerrijstrook is afgesloten voor het verkeer. Het verkeer loopt daarom flink wat vertraging op. Ook het ‘sluipverkeer’ op de Rijksweg West langs het Winschoterdiep loopt inmiddels vast.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d