112KortAmbulanceBrandweerOngevallenPolitie

Ouder echtpaar met auto te water; ambulance en brandweer zitten vast in de blubber

Zuidbroek – Op woensdag 14 december kregen de hulpdiensten een melding aan de W.A. Scholtenweg in Zuidbroek. Daar is een personenauto in het water terecht gekomen. De hulpdiensten spoedden zich richting de plaats des onheils maar hielden geen rekening met de drassige ondergrond. De ambulance en de HV kraan van de brandweer kwamen tot aan de as vast te zitten in de blubber. De ambulance kon gelukkig door de sterke mannen snel uit de modder worden geduwd. Voor de zeer zware brandweerwagen was het nog een flinke uitdaging. Een boer heeft de hulpverleners uiteindelijk geholpen. Het echtpaar heeft zichzelf uit de auto weten te bevrijden en kwam er met een nat pak af.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d