112KortAmbulanceOverigPolitie

UPDATE: Vrouw (48) overleden na incident in woning aan de Continentenlaan in Veendam

Veendam – De vrouw die levensgevaarlijke gewond raakte tijdens een incident eerder vanmiddag in een woning aan de Continentenlaan in Veendam is overleden. Dit meldt RTV Noord op haar website. De 48-jarige vrouw bezweek in het ziekenhuis aan haar verwondingen. Het tweede slachtoffer, een 51-jarige man uit Amsterdam raakte eveneens zwaargewond. Hij is naar het ziekenhuis gebracht. Een hulpverlenende agent is licht verwond door glas, hij gaat langs een huisartsenpost op dit te laten verzorgen. Er zijn meerdere ambulance ter plaatse geweest evenals het mobiel medisch team dat per helikopter ter plaatse kwam. Volgens buren gaat het om een gescheiden stel dat apart woonde. De man zou bij de vrouw langs zijn gegaan. De twee kinderen van het stel waren niet thuis en zijn dus ook niet gewond geraakt.

De slachtoffers zijn onder politie begeleiding afgevoerd naar het UMCG in Groningen. Er is een forensisch arts van de GGD ter plaatse.

Update 13:40
Politieagenten doen een buurtonderzoek. De forensische opsporing doet onderzoek in de woning en een auto die in de straat geparkeerd staat. De verwonde agent raakte gewond bij het intrappen van een deur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d