112KortOverigPolitiePolitieberichten

Man (51) aangehouden voor mogelijke betrokkenheid incident Veendam

Veendam – De politie heeft een 51-jarige man uit Amsterdam aangehouden voor mogelijke betrokkenheid bij een incident in een woning aan de Continentenlaan.

Vrijdagochtend werd de 51-jarige man uit Amsterdam gewond in de woning aangetroffen. In de woning werd ook de 48-jarige bewoonster gewond aangetroffen. Beide personen werden naar een ziekenhuis overgebracht. De vrouw overleed vrijdagmiddag. De politie startte direct een onderzoek in en buiten de woning en hield een buurtonderzoek. De man is aangehouden voor mogelijke betrokkenheid bij het incident in de woning. Of er sprake is van een misdrijf of een ongeval, is nog niet duidelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d