112KortOngevallenPolitiePolitieberichten

Hoogezand-Sappemeer in rouw na overlijden van drie jonge inwoners bij crash in Groningen

Hoogezand-Sappemeer – Op zondag 25 december (eerste kerstdag) is de gemeente Hoogezand-Sappemeer in rouw na het overlijden van drie jonge inwoners van de gemeente. De jongeren zaten met nog één andere persoon in een auto welke zaterdagavond te water raakte in Groningen.

Eerder bericht:

Groningen – Bij een ernstig eenzijdig verkeersongeval op de Bornholmstraat zijn zaterdagavond drie jongemannen om het leven gekomen.

Het trio, 18 en 19 jaar uit Sappemeer en 21 jaar uit Hoogezand zat samen met een 19-jarige uit Westerbroek in een auto die door onbekende oorzaak van de weg is geraakt en op de kop in een naast de rijbaan gelegen sloot terecht kwam.

Bij aankomst van de hulpdiensten zaten twee personen nog in de auto. Twee anderen lagen respectievelijk in het water en op de walkant. Om de twee jongemannen uit het voertuig te bevrijden, moest deze eerst uit het water getakeld worden voordat hulpverleners eerste hulp konden bieden. Drie personen overleden na dit ongeval en de 19-jarige uit Westerbroek werd met onbekend letsel overgebracht naar het Martiniziekenhuis in Groningen. De politie stelt een onderzoek in naar de toedracht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d