AmbulanceBrandweerOngevallenPolitie

Busje met aanhanger gelanceerd door ‘bekende’ betonblokken op Winschoterweg in Groningen

Groningen – Op zaterdag 31 december hebben de hulpdiensten een melding gekregen voor een voertuig te water aan de Winschoterweg in Groningen. De hulpdiensten rukten kort na half twee vanmiddag uit. Door een aanrijding met de inmiddels bekende ‘witte betonnen blokken’ langs de weg is een busje met een aanhanger van de weg geraakt en op z’n zijkant in de sloot beland. De aanhanger is daarbij op z’n kop op het fietspad terecht gekomen. De bestuurder is behandeld in de ambulance. De politie is ter plaatse. Het verkeer heeft weinig last van het ongeval. Onlangs is er ook al geklaagd over de betonnen blokken langs de Winschoterweg tussen Waterhuizen en Groningen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d