BrandweerOngevallenPolitie

Gekantelde vrachtwagen met aardappelen zorgt voor verkeershinder op N33 bij Veendam

Veendam – Op zaterdag 31 december hebben de hulpdiensten een melding gekregen voor een eenzijdig ongeval op de N33 bij Veendam. Het ongeval gebeurde kort na half negen vanochtend. Door nog onbekende oorzaak is een vrachtwagen op z’n zijkant terecht gekomen. De politie heeft de rijstrook van Veendam in de richting van Zuidbroek afgesloten. Het verkeer in die richting dient een andere weg te nemen. De chauffeur raakte niet gewond en kwam met de schrik vrij. Door het ongeluk liggen er aardappelen op de weg. De brandweer heeft de weg vrij gemaakt. Op dit moment wordt de vrachtwagen geborgen. Naar verwachting zal dit nog enkele uren duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *