Politiewagen crasht in Zuidlaren na achtervolging dader(s) schietpartij Foxhol; vluchtauto gevonden

Zuidlaren / Foxhol – Wildwesttaferelen in Foxhol en Zuidlaren op vrijdagavond. In de Talingstraat in Foxhol heeft vrijdagavond een schietpartij plaatsgevonden. Hierbij is een persoon zeer ernstig gewond geraakt. De dader(s) zijn gevlucht in een lichtblauwe Audi A3 in de richting van Zuidlaren. Agenten hadden de auto in het vizier toen het mis ging op de Stationsweg/Brinkstraat; een achtervolgende politieauto crashte. De agenten raakten niet gewond. Enkele straten verderop aan de Leenakkersweg in Zuidlaren is de vluchtauto teruggevonden. Van de daders ontbreekt nog elk spoor. Er zijn tientallen agenten op zoek naar de daders.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: