Twee aanhoudingen verricht in Zuidlaren; mogelijk verdachten schietpartij Foxhol

Zuidlaren – Om 01.00 uur vannacht zijn er door het Arrestatieteam van de politie twee personen aangehouden aan De Klencke in Zuidlaren. De politie wil nog niets kwijt over de aanhouding, maar buurtbewoners denken dat het gaat om twee verdachten van de schietpartij in Foxhol. De twee personen zijn geboeid afgevoerd.

Eerder deze nacht was er een schietpartij in Foxhol waarbij een man gewond ernstig gewond raakte. De politie had een vluchtauto met verdachten in het vizier maar deze wisten in eerste instantie te ontkomen toen een politieauto crashte op de Stationsweg in Zuidlaren. Uiteindelijk is de auto aangetroffen aan de Leenakkersweg in Zuidlaren.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: