Recherche doet ook zondag nog onderzoek in woning fatale schietpartij Foxhol

Foxhol – Op zondagochtend 15 januari is de politie nog steeds bezig met onderzoek in de Talingstraat in Foxhol. Vrijdagavond werd daar een 29-jarige man uit de gemeente Stadskanaal in een woning neergeschoten. Het slachtoffer werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht maar overleed daar aan zijn verwondingen. Voor deze zaak is een speciaal team opgezet, een zogenaamd Team Grootschalige Opsporing (TGO). Deze zijn momenteel bezig met uitgebreid sporenonderzoek in en om de woning. De aanleiding van de schietpartij is nog niet bekend. Er zijn in totaal al elf mensen opgepakt voor de schietpartij. Het gaat om verdachten in de leeftijden van 23 tot 42 jaar, die uit de provincies Groningen en Drenthe komen. Onderzoek moet uitwijzen wat hun precieze betrokkenheid is. De politie sluit meer aanhoudingen niet uit.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: