Grote uitslaande brand verwoest hoekwoning in Zuidlaren; Inzameling gestart voor bewoners

Zuidlaren – In een hoekwoning aan de Oude Dijk in het Drentse Zuidlaren is zaterdagmiddag 21 januari een grote brand uitgebroken. De brand ontstond op de bovenverdieping en sloeg door naar de zolder. Het vuur was al snel uitslaand. Via de zolderverdieping dreigt de brand over te slaan naar de naastgelegen woning. De brandweer probeert te voorkomen dat het vuur overslaat. Diverse korpsen uit Drenthe en Groningen bestrijden de brand. De bewoners van de twee woningen hebben hun woning veilig kunnen verlaten. Voor zover bekend raakte niemand gewond. De oorzaak van de brand is nog onduidelijk.

Buurtpreventie Zuidlaren is een inzamelingsactie begonnen voor de bewoners van het volledig verwoeste huis. Er wordt opgeroepen om kleding en andere spullen in te zamelen. De bewoners zijn al hun bezittingen verloren. Heb jij iets over? Meld je dan nu! 

Foto’s: Rick ten Cate / tencatefotografie.nl 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: